Tänase päeva kohta polegi eriti midagi kirjutada. Kuna (mitte nii väga) juhuslikult toimus minu külastuse ajal Edinburghis järjekordne filmifestival, siis soovisin seal vähemalt ühe filmi vaadata, et aga kinos näidati palju muidki filme, mida Eestis ei näe, lükkasin festivaliplaanid edasi homsesse ja istusin niisama kogu päeva kinos, vaadates lõpuks ära neli filmi. Mida film edasi, seda kehvemaks need kahjuks minu arust läksid. Parima mulje jättis Wild Target, aga selles võib olla süüdi hoopis minu kiindumus Emily Blunti.

Tegelikult oleks võinud juba eile ära mainida, et filmide ees näidatavas reklaamiplokis figureeris korduvalt üks Gillette’i reklaam, kus väideti uhkelt, et 85% of 68 men agree. Mul oleks piinlik sellise lausega oma tooteid reklaamida, aga neil nähtavasti mitte.

Ilm oli taas kogu päeva ilus, ehkki tuulisem kui eile. Ja silmapõletik ei näita endiselt paranemise märke, vaid läheb pigem hullemaks. Otsustasin esmaspäeval kohalike arstide manu minna.