Vampiiritapja Buffy teise hooaja 10. osa jätkab sealt, kus eelmine osa pooleli jäi. Buffy tahab veenduda, kas Kendra ikka on see, kelle väidab end olevat, Spike ja Drusilla hauvad endiselt midagi ning Angeli edasine eksistents on küsimärgi all.

Eile sai kirjutatud, et Minu kutsumuse 1. osa on vaikus enne tormi. Selles osas jõuab see torm siis kohale. Madinat on rohkem kui euro eest, kuid meeldejäävaid repliike millegipärast vähevõitu. See tuletas mulle muide meelde, et Minu kutsumus oli Marti Noxoni esimene käeproov Buffy stsenaristina. Paljud Buffy fännid neavad teda tema hilisema tegevuse pärast maapõhja, kuid minu meelest pole asi sugugi nii hull. Tõsi, Noxoni edasine karjäär annab põhjust kahtlustada, et võib-olla need fännid väga ei eksigi. Ta on nimelt peaaegu igalt poolt kas tüliga lahkunud või minema löödud. Buffy teisel hooajal oli see kõik aga kauge tulevik.

Mis siin osas siis juhtub? Ilmselt kõige olulisem on see, et Xanderi ja Cordelia suhe liigub uuele tasandile ning nad suudlevad. Rohkem kui korra. Ozi ja Willow’ suhe liigub uuele tasandile. Nemad ei suudle, nad räägivad. Angeli ja Drusilla vahel on seksuaalne pinge. Spike muutub armukadedaks. Spike ja Drusilla vahetavad rollid. Palgamõrvarid püüavad Buffyt tappa. Palgamõrvarid surmatakse. Kendra ja Giles leiavad ühise keele. Kendra tapab paha lambi. Palju muud huvitavat.

See vakladest koosnev palgamõrvar tuletas mulle muide meelde, kuidas ükskord (sellest on juba mõned head aastad möödas) poodi minnes tahtsin Meelespea poe kõrvalt sularahaautomaadist raha välja võtta, aga automaat lausa kubises vakladest. Ilmselt oli keegi hea inimene pidanud vajalikuks need sinna tuua ja automaadi peale laiali kallata, kuidas need muidu sinna said. Kahetsesin ja kahetsen tänaseni väga kõvasti, et mul tookord fotokat kaasas polnud. Issanda loomaaed on ikka kirju.

Osa juurde tagasi tulles kokkuvõtteks veel nii palju, et minule ja Markile Minu kutsumus, 2 meeldis. 9/10

Kendra: See mo lemmik särk. See mo ainus särk.