2012. aasta on kohe-kohe läbi ning jälle käes aeg blogi varjusurmast äratada. Väga pikalt ei viitsi seekord kirjutada, mainin vaid seda, et varem tehtud plaanid jäid mööduval aastal suuresti teoks tegemata: Comic-Con jäi külastamata, matkade kohta ei ilmunud blogisse ridagi ja Buffy-Angeli osade kajastamine jäi samuti pooleli. Ühel hetkel jäi vaba aega lihtsalt liiga väheks, et iga päev veel 400-500 sõna välja mõelda ja kirja panna. Vahest on paremgi, kui karm graafik takka ei sunni. No ei tule seda vaimu alati peale.

Üht-teist sai 2012. aastal siiski tehtud ka: sai käidud tööl, koolis ja TechEd-il, suvel autoga Pariisi ja tagasi matkatud. Ilm oli matka ajal samuti suurepärane, juulis oli sooja alla 10 kraadi (Kesk-Euroopas!) ja enam-vähem kogu aeg sadas vihma. Külastatud riikide nimekirja lisandusid Holland (kus Microsoft sundis mind neli päeva roppus rinnas ringi käima), Luksemburg, Prantsusmaa ja Austria.

Head 2013. aastat kõigile!